PapiervanVer.nl

Algemene voorwaarden

Indien u een bestelling plaatst bij Papier van Ver verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.

1. Handgemaakte producten

De meeste van onze producten zijn met de hand gemaakt. De geleverde producten kunnen dan ook enigszins afwijken in kleur en vorm vergeleken met de getoonde afbeelding.

2. Orderbevestiging en betaling

Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging per email. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan in euro`s, inclusief verzendkosten en BTW. Na ontvangst van de orderbevestiging kunt u betalen op de volgende wijze:

  • elektronisch via IDEAL

  • overschrijven op bankrekeningnummer 1591.11.412 t.n.v. Papier van Ver

4. Annuleren. Verzenden

Zodra het bedrag is ontvangen wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd.U krijgt bericht zodra uw bestelling verstuurd is.Is een product niet op voorraad, wordt dit op de website vermeld.Voor het verzenden van uw bestelling worden de standaard tarieven vanTNT post gehanteerd. Papier van Ver is niet aansprakelijk voor zoekraken en beschadiging van uw bestelling.

4. Annuleren

U kunt uw bestelling binnen 24 uur nadat de order is geplaatst en de bevestigings- email is ontvangen annuleren.de bestelling kan worden geannuleerd door een email te sturen naar info@papiervanver.nl met vermelding van het ordernummer. U ontvangt van ons een bevestiging van de annulering per email. Indien de geannuleerde bestelling al betaald is wordt het betaalde bedrag binnen 7 dagen geretourneerd.

5. Retourneren

U heeft zeven dagen bedenktijd met betrekking tot retourneren van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u ons een email sturen met daarin vermeld: de aankoop datum, het artikel nummer, uw banknummer en de reden van retournering.

U kunt de artikelen aan ons retour te zenden mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongeopend en in de originele verpakking.

De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Na ontvangst van de retourzending kunt kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment of een tegoedbon.

5. Vragen, speciale wensen en klachten

Voor vragen, speciale wensen en klachten over de door Papier van Ver geleverde producten kunt u contact met ons opnemen: info@papiervanver.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

6. Privacy

Alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van onze eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

7. Copyright

Niets van deze website mag worden gekopieerd,opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Papier van Ver.

© 2011 - 2023 Papier van Ver | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel